Important

Perversii striga „Integritate”!

Imi este scarba de personajul asta. Vorbeste de integritate un fost consilier pe probleme economice al lui Boc asupra caruia planeaza suspiciuni de conflict de interese si contracte primite pe de-a moaca de rudele bagate in sistem. Cum sa vorbesti despre integritate cand tu ai fugit de la PDL la PNL?!

Iar integritatea este certificata de cetateni, madam, nu de niste colegi care iti sunt complici. Si daca dati dovada de „seriozitate” privind fosta activitate guvernamentala a PDL (cu care va sufocati in pupaturi), atunci imi dau seama cat de serios o sa fie furtul. 

„Tara puternica” (Iohannis face ceea ce facea si Basescu: tinea cu un partid si ii dicteaza), nu se face cu egouri, nici de-o parte, nici de cealalata, si nici cu foame de guvernare, blamare a tarii pe plan international, sustinere a unei „justitii” partinitoare, selective si politice, dezinformare si  ignorare necesitati cetateni. 

Mai bine incepeti cu ai vostrii si dati intr-adevar un exemplu; nu tipati de integritate, cand insasi presedintele partidului, Alina Gorghiu, are scheleti in dulap. Si nu tipati ca veti fi seriosi cand sectorul 6 al capitalei arata deplorabil si este administrat de un PNL-ist.

Cat despre istorie, ma tem ca dovedeste ca PNL-ul, ca entitate, a fost partidul care a tradat intotdeauna – deci mai usor cu integritatea cand nu dai dovada de ea.

Iata ce a postat pe Facebook, Andreea Paul Vass, pupincurista lui Boc, astazi a lui Iohannis:

“Puterea va trebui însoțită de multă responsabilitate, curaj, de o echipă cu forță profesională și integritate probată, atât la nivel central, cât și la nivel local. Nu sunt vorbe, sunt decizii incluse în noul Statut al PNL care se transpun în fapte fără negociere politică. Guvernul Alternativă a fost cantonamentul PNL pentru guvernare. Pregătiți-vă de guvernare cu maximă seriozitate! PNL, depășiți așteptările românilor! PNL-iști, faceți treaba bine și transformați România într-o țară puternică! România a fost puternică când PNL a fost puternic. Istoria ne stă dovadă”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s