Important

MOTIUNEA DE CENZURA

Inainte de toate motiunea a fost citita de Senatorul PNL de diaspora Viorel Badea. Parca era senator de PD-L? Cred ca il confund eu.

http://radu-tudor.ro/
http://radu-tudor.ro/

Cateva date interesante despre personajul asta gasiti pe http://radu-tudor.ro/gafa-pnl-riceard-inima-portocalie-cititorul-motiunii/, ca sa intelegeti cat este de curat PNL-ul de azi.

DECLARATII IMPORTANTE – COMENTARII

DECLARATIE: Alina Gorghiu, co-preşedinte PNL: „Parlamentul are ocazia să-şi recâştige onoarea. Suntem aici ca să punem capăt abuzurilor. Lui Victor Ponta îi este teamă de alegeri, de proteste, de presa liberă, nimic diferit de manifestările oricărui alt dictator din lume”.

COMENTARIU: Spuse tocmai persoana care sta la masa cu PDL-ul care a taiat salarii, impozitat pensii, inchis spitale, ignorat votul cetatenilor (stiti voi, cele aprox. 7 milioane) si i-a facut puturosi pe batranii care nu isi dadeau zapada de un metru din fata casei. Si uite cine vorbeste despre „onoare”! Tipa care sta cu Blaga in aceeasi oala.


DECLARATIE: Vasile Blaga: „Demisia implica responsabilitate, am vazut ieri un exemplu” (n.m. demisia lui Rus)

COMENTARIU: Vorbeste despre responsabilitate un om care a sustinut un guvern criminal (n.m. Guvernul Boc). Chiar ar trebui sa isi tina gura pentru ca are destule schelete in dulap omul asta.


DECLARATIE: Calin Popescu Tariceanu i-a spui Alinei Gorghiu ca are o problema de „legitimitate”.

COMENTARIU: Are dreptate atata timp cat a fost aleasa pe listele USL si apoi s-a inhaitat cu PDL-ul lui Basescu.


DECLARATIE: Alina Gorghiu i-a replicat lui Tariceanu, declarandu-l „berbecele PSD”.

COMENTARIU: Decat pupincurista lui Iohannis si a lui Blaga…


DECLARATIE: Alina Gorghiu: „Ati transformat un stat de drept intr-un stat nedrept”.

COMENTARIU: Atata timp cat exista masuri diferite pentru acelasi lucru, este un stat nedrept. Nedrept este si faptul ca duduia asta a candidat si a fost aleasa pe liste USL si acum se pupa pe bot cu Blaga-Basescu si restul din PDL care pana mai ieri erau molima. Daca faci astfel de traseisme, macar ai bunul simt si taci.


DECLARATIE: Vasile Blaga sustine ca Romania este in „plină criză”.

COMENTARIU: Criza este generata de DNA, PNL si Iohannis; colaborarea si linistea promise au fost doar minciuni ordinare, precum si afirmatiile Presedintelui cum ca el nu o sa se bage in politica vreunui partid;


OBSERVATIE IMPORTANTA:  Nu DNA decide Guvernul, ci noi, cetatenii!

Politia politica functioneaza. Iata cateva exemple:

PT UNII DA PT ALTII BA
Ponta + Sova – relatii juridice > Ponta chemat la DNA Gorghiu + Sova – relatii juridice identice > Gorghiu nechemata la DNA
Ponta, suspect furt – chemat la DNA si perchezitionat la intrare Basescu, urmarit penal pt furt, luare de mita, santaj, abuz in serviciu, fals si uz de fals in declaratii  – liber, nederanjat
Rarinca – 6 luni arest preventiv in inchisoare pt un santaj inventat – declarat nevinovata prin hotarare definitiva si irevocabila data de instanta Udrea – arest la domiciuliu pt spalare de bani, fals in declaratii de avere (caz Microsoft), abuz in serviciu (Gala Bute)
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s