Important

Iohannis se ia de Ponta

C.Filip
C.Filip

Dupa atata timp cu infectul de Basescu, nu mai am niciun pic de toleranta fata de atacurile unei institutii la adresa alteia, indiferent de unde vin. Iohannis vorbeste de colaborare, dar nu o practica.

Intrebat despre situatia din Pakistan in care a fost implicat si ambasadorul roman, Presedintele lucrului bine facut raspunde ca „Detaliile le vor da altii”. Cum adica altii? Tu ce ai? Latenta verbala sau ce? Daca ti-e greu sa vorbesti, alegeti alta meserie.

CODUL PENAL

Dupa Iohannis, lupta anticoruptie trebuie sa continue si propunerile de modificare a Codului Penal sunt „neavenite”. Avand o „parare foarte proasta despre aceste modificari”, Presedintele Romaniei nu le sustine. Acum eu ce sa inteleg? Ca Iohannis este de acord cu arestarile abuzive, nesustinute de dovezi, nu? O alta dovada ca Presedintele Iohannis nu stie ce inseamna justitie si ca joaca asa cum ii spun altii.

Aviditatea de a ajunge PNL la guvernare demonstreaza ca linia care il desparte de fostul presedinte nu este atat de bine trasata: numai implicarea indirecta in politica partidelor este o dovada in acest sens. Sustinerea unui partid nu este justificata din pozitia pe care o detine. 

VIZITELE LUI PONTA

Cat despre afirmatiile in legatura cu vizitele lui Ponta, stau in dubii la ceea ce spune Iohannis. Am mai avut unul care spunea una odata si alta altadata.

O colaborare trebuie sa existe, insa Iohannis sa nu o confunde cu a da raportul. Mai bine ar vorbi despre rezolutiile vizitelor sale si ar raspunde la intrebari clar si detaliat acolo unde se cere, nu cu „Detaliile le vor da alţii”. 

Cat despre Ponta, daca nu discuta institutional cu Iohannis atunci si el are o problema. Interesant din punctul meu de vedere ar fi sa aflu <de ce?>.

RELATIA CU PONTA

Presedintele Iohannis se plange ca relatia cu premierul Ponta are „sincope”. Cum crede el ca o sa functioneze o relatie cu primul-ministru daca presedintele afirma ori de cate ori are ocazia ca el vrea un guvern PNL (n.m. adica PDL, ca PNL este un miraj)? Si cum ramane cu presedintele tuturor care colaboreaza cu ceea ce a votat poporul (n.m. Guvernul este format de partidul care are majoritate de voturi).

Sursa stire: http://www.antena3.ro/politica/klaus-iohannis-victor-ponta-face-vizite-externe-de-capul-lui-probabil-asa-a-inteles-domnul-ponta-292907.html?utm_source=A3.ro&utm_medium=Facebook&utm_campaign=Facebook-Post

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s