Important

Presedintele este o oglinda a majoritatii.

Iohannis a fost ales presedinte. Partea pozitiva este ca ne putem amuza pe seama lui; partea negativa este ca ne amuzam pe spinarea noastra.

Pentru cei care au votat ca sa nu dea puterea unui singur partid: ACL vrea alegeri anticipate pentru Guvern, se fuge de la USL si se va reface majoritatea parlamentara…restul logicii il intelegeti daca sunteti destepti. 

Rabdare si discutam peste un an…daca nu in mai putin timp.

UPDATE: nici nu a trecut o zi si putem din nou discuta:

  •  Iohannis da ordine Parlamentului. Cum ramane cu separarea puterilor in stat? Aceasta este dovada ca Iohannis face acelasi lucru ca si comunistul Basescu: da ordine unei alte puteri in stat. Starea de conflict se va mentine. Inca o dovada ca nu era bun de presedinte. Un presedinte autentic indeamna poporul la calm. A, da si este o alta dovada ca este si un mincinos pentru ca afirma ca va respecta relatiile institutionale. Mincinosule!
  • Robert Negoita cere retragerea PSD din Guvern afirmand ca da ocazia lui Iohannis sa faca un „altfel de politica”. Eu vad dovada aceluiasi tip de politica: instigatoare, neobrazata, incitatoare, care nu respecta separarea puterilor in stat.
  • Iohannis afirma ca trebuie sa se apuce de treaba. Eu intreb: pentru cine? Daca trendul nu se opreste, din Romania se va rupe o bucata, Cat de mare si care, ramane de vazut. In lipsa patriotilor, altii ataca tara lovind-o in viitor; iar aceasta inseamna a lovi in educatie: un popor neinstruit este un popor care nu ia atitudine atunci cand trebuie… un popor las, care se complace, format din oameni needucati, egoisti si incapabili de a gandi pe termen mediu si lung. Numarul „anti-comunistilor”(ineptie) va scadea treptat direct imactati de ceea ce urmeaza si o sa rada amar. Sa nu fie prea tarziu.

Si cum vine aceasta? Basistii „anti-comunism” sustin un „democrat” care accepta sprijinul unui extremist.

  • USL trebuie sa reziste si sa joace dur: schimbati conducerea DNA, ANI, BEC si faceti ca si dosarele PDL-istilor sa fie luate in serios: asteptam dosare finalizate cu condamnari in cazurile Basescu Traian, Udrea Elena, Anastase Roberta, Iohannis Klaus, Macovei Monica etc. Cum ramane cu incompatibilitatea lui Iohannis?

Revin cu fire noi logice atunci cand este cazul.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s