Important

Robert Turcescu & securitatea

Robert Turcescu, realizator tv, a declarat ca a fost ofiter acoperit. Dand la o parte prestatia jenanta avuta la postul B1, sunt trei chestiuni de punctat:

1. Robert Turcescu minte, atunci trebuie sa raspunda penal;

2. Robert Turcescu, spune adevarul si si-a dezvaluit identitatea reala – tot trebuie sa raspunda intrucat ca ofiter acoperit nu iti poti dezvalui identitatea asa, cu una, cu doua, cand simti ca te apasa pe inima;

3. Daca punctul doi este adevarat, atunci statul roman are o problema pe care trebuie sa si-o rezolve: nu au ce cauta agenti secreti in presa din propria tara, doar daca esti in Afganistan; altfel, se cheama subminare a celei de-a patra puteri care are rolul de a le supraveghea pe celelalte. Deci, tu pe cine supravegheai si ce incercai sa faci?

Peste toate, momentan nu a prezentat nicio dovada, doar niste vorbe laudaroase, precise in scop, scoase dintr-un scenariu pregatit. Reactia MApN de a nu comenta lasa loc interpretarilor. Un lucru este cert; Turcescu nu a fost ofiter sub acoperire, ci colaborator cu o parte a securitatii statului – ceea ce spune multe. 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s