Important

Deductie logica „Mondiala”

Daca a = b si b=c rezulta a = c . Pe acest principiu matematic, daca un interlop face afaceri cu fratele presedintelui unei tari si fratele face afaceri cu fratele-presedinte, atunci presedintele face afaceri cu interlopul.

Traian Basescu nu poate da vina pe fratele sau. Din pozitia in care este nu poate afirma ca nu stia de ilegalitatile comise de un membru de gradul II. Structurile de securitate pe care le conduce nu numai ca aveau obligatia profesionala sa protejeze familia prezidentiala, ci si sa il informeze pe presedinte de pericolele externe si interne, personale si profesionale. Iar Traian Basescu trebuia sa aibe cu atat mai multa grija cu cat Mircea Basescu deja calcase stramb.

Faptul ca Traian Basescu spune ca nu stia de activitatile ilicite ale fratelui este la fel de grav intrucat acestea sunt cu siguranta intr-un dosar al serviciilor si odata intrate in sfera lor, au ajuns si pe biroul presedintelui. Asadar, Traian Basescu minte. Daca stia si nu a facut nimic este complice. Cum o da, nu este bine.

Insa inregistrarile audio-video demonstreaza ca nu numai ca Mircea Basescu stia, ci si presedintele Traian Basescu. O consecinta logica ar fi fost demisia sau demiterea, investigarea si condamnarea acestor indivizi. Din pacate, nu prea mai exista logica in Romania: cea mai mare parte a justitiei este controlata de Traian Basescu, cei mai multi politicieni sunt corupti, unii sunt prosti, altii dezinteresati si cei ramasi nu pot face nimic singuri.

Apar mai multe intrebari:

1. de ce nu vrea nimeni sa il termine politic pe Basescu?

2. ce planuri are?

3. daca si cand va face Traian Basescu inchisoare pentru inlegalitatile comise?

4. cand vor face inchisoare si ceilalti politicieni corupti? (Roberta Anastase, Elea Basescu, Elena Udrea, Videanu, Poteras etc)

5. cand li se vor confisca averile?

P.S. Numai asocierea unui membru al familiei prezidentiale cu un interlop este, in fapt, o chestiune grava si pune sub semnul intrebarii atat aspectul moralitatii, cat si cel al legalitatii.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s