Important

Un inconstient si o proasta = 2 incompetenti

Este vorba despre Traian Basescu si pupila sa. Unul da dovada de nesimtire si de inconstienta si celalt este, ei bine, doar prost. gravitateA sta in faptul ca ambii reprezinta Romania si ii terfelesc din nou imaginea.

Daca Traian a declarat ca „Operatiunea Hayssam” nu a fost autorizata si ca extragerea marelui terorist a fost facuta de statul roman fara acordul Siriei, Elena a spus ca Ponta se razbuna pe studentii basarabeni pentru ca acestia nu i-au acordat votul la alegerile parlamentare. Este, bineinteles doar un atac, unul din multele ce vor urma impotriva lui Ponta si impotriva USL ca doar taticu’ a inceput campania electorala inca de acum si se arunca cu injective si prostii; urmeaza si dosarelele.

Cat despre cazul Hayssam, este doar un cover a ceva mult mai important pentru ei. O sa vedem anul acesta sau cel tarziu la inceputul lui 2014.

Despre declaratia facuta de presedintele statului roman, pot sa afirm ca este nu numai iresponsabila, ci si periculoasa si aduce prejudicii de imagine, politice si diplomatice tarii noastre; totodata submineaza institutiile implicate si arunca umbra si pe Administratia Prezidentiala.

 

 

P.S. Sunt semne de intrebare si legate de cazul jurnalistilor romani rapiti in Irak.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s