Important

Printul Paul al Romaniei … doar pe hartie

Prezent aseara la Sinteza Zilei, printul Paul al Romaniei sustine ca lupta in instanta pentru onoare; dar ce fel de onoare cand el ne vorbeste de sus, amintind de tupeul in faza incipienta manifestat de PDL? Mai mult, daca ar fi atat de nobil pe cat pretinde (desi ii iese greu din comunicarea verbala si non-verbala) nu s-ar adresa, nici macar in treacat, de Regele Mihai ca „fostul rege Mihai” si, daca ar fi barbat, nu ar aduce argumente slabe de genul „de ce nu l-ati invitat si pe X” cand intrebarea unuia dintre invitati era despre 46 de hectare de padure. Intr-o romana stalcita rau de tot, asa-zisul print (care ar fi trebuit sa stie limba romana perfect pentru a fi un exemplu si pentru ca isi zice „de Romania”) zambeste si ne rade in nas ca trebuie verificate informatiile inainte. Inainte de ce? De intrebare? Daca nu e capabil sa raspunda la o simpla intrebare, ar trebui sa se dea la fund ca face de rusine Casa Regala atunci cand deschide gura.

Ca in Franta, in Portugalia, Curtile Supreme au batut in cuie faptul ca el este nepot legitim al Regelui Carol. Nu aceasta este problema, ci actiunile sale: vanzarea unor litigii inainte de sentinte judecatoresti definitive unor entitati suspecte (Truica).

Si care este miza? Terenuri, imobile, hectare, sedii PDL, SRI, podgorii (Murfatlar) … a, si m-a innebunit cum ca el isi doneaza parte statului roman, adica Pelesul. Cat patriotism!

Sa nu mai vorbim ca nu intelege limba. Cand moderatorul cita din ziarul care prezenta informatiile, printul spunea „continuati sa spuneti Lambrino”, desi Mihai Gadea citea ceva ce scrisese altcineva. Si nu putea vorbi el, trebuia sa intervina avocatul ca sa ii apare spatele. Si se crampona ca i se zice „Lambrino”; inteleg aspectul acesta atunci cand si raspunzi la intrebari, nu te eschivezi si nu jignesti spunand ca ceea ce spune Adrian Ursu este „stupid”. De coerenta in gandire si in exprimare nu mai spun. Ca a fost dificil sa il urmaresc si, si mai greu sa il suport din cauza atitudinii superioare pe care a afisat-o intreaga emisiune.

In fine, voi ce credeti? Pentru mine a dovedit ca e print doar pe hartie.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s