Important

Viviane Reding: pro-Basescu sau pupa-Basescu

„Menţinem o supraveghere atentă (a situaţiei din România) după lupta politică teribilă din iulie şi august. Am putut cere oprirea unui fel de puci parlamentar. Am putut evita răul cel mai mare graţie acţiunilor determinate a numeroşi actori, între care Comisia Europeană, Parlamentul European, state europene, dar şi FMI. Derivele cele mai grave au putut fi limitate datorită Mecanismului de control şi verificare pe care l-am creat”, declara Viviane Reding. (Jurnalul National)

Femeia aceasta, comisar european pe Justitie, s-a strecurat usurel si frumos pe langa prerogativele si atributile postului sau si a dat in politica partinitoare, in afinitati politice pro-Basescu. Ea vorbeste despre un puci parlamentar cand Parlamentul reprezinta vointa poporului si, deci, el asigura democratia intr-un stat. Iar „lupta politica teribila” o catalogheaza ca fiind un „rau” care a fost evitat prin cooperarea eficienta a institutiilor europene care, deh!, vegheaza la respectarea democratiei si a drepturilor omului. Drepturilor omului? Imi suna cunoscut … parca aici intra si dreptul cetateanului la vot. Hm … cele 7.400.000 de voturi anti-Basescu inseamna ca sunt raul ce trebuie evitat?! Aoleu! Cum stam cu democratia?

In concluzie, suntem niste fraieri pentru ca sustinerea din afara acordata lui Traian Basescu (n.m. un impostor) inseamna, de fapt, limitarea „derivelor cele mai grave” (n.m. Viviane Reding) din societatea romaneasca in favoarea intereselor unora si altora si, bineinteles, in detrimentul cetatenilor platitori de taxe si impozite, de la care sug lipitori din ce in ce mai grase.

P.S. Cazul de fata este inca o dovada ca, indiferent de tara, democratia si drepturile omului sunt doar instrumente de actiune ce servesc interesele unor minoritati netaxate.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s