Important

Unul dintre motivele pentru care nu merg lucrurile in Romania

De ce nu merg lucrurile la noi in tara? Pentru ca oamenii care se plang ca nu exista dreptate, dar care, culmea, o duc bine pentru ca ei sau rudele lor au pile in tocmai in sistemul pe are il blameaza, acesti oameni spun ca nu au pentru ce sa iasa in strada, ei nu au ce sa ceara. poate ca ar trebui sa ceara tocmai ceea ce afirma ca nu exista in Romania: dreptatea.

Mai mult, acest specimen de oameni, ipocriti de altfel, afirma ca doar tinerii ar trebui sa iasa in strada pentru ca ei sunt cei care nu au locuri de munca; dar cum sa iasa, ca doar stau prin cluburi. Sa ii infprmam pe ipocriti ca cei din cluburi sunt deja cei care au bani? Daca nu sunt tinerii, atunci somerii; sa iasa acestia ca nu fac decat sa fure, dupa cum sustin ipocritii.

Ce pot sa zic; cretinitati spuse de oameni ai caror copii sau rude si-au gasit usor de munca pe bani frumosi (nu o sa recunoasca aceasta niciodata) si care habar nu au ce este aceea solidaritatea si la ce foloseste aceasta. Sa le mai spunem ca „viermii” care au iesit in strada nu cereau salarii si nici pensii, ci demnitate? inutil, cu asemenea specimene nu ai ce si cum sa discuti. Este pierdere de timp. Ce-i drept, „calare pe cal, nu-ti dai seama de greutatea mersului pe jos”, dupa cum spunea un proverb asiatic.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s