Important

Zilele de ieri, azi si maine

Subiect

Comentariu

Ora 18.52 – Monica Macovei si clica lui tipa „hotii”. Hotii striga hotii.

 

MRU in Pta. Revolutiei luptand pentru democratie Securitatea apara statul de drept.
In Pta revolutiei este miting politic. In Pta. Universitatii este un miting spontan al societatii.
Monica Macovei se vrea sa apere Constitutia si democratia. Monica Macovei este un fost procuror comunist.
Colegii PDl din Parlamentul European au cerut Comisiei Europene sa puna Romania sub monitorizare, sustinand ca justitia este atacata. S-a ajuns la ideea anularii unor drepturi ale Romaniei in CE. Grav; amenintare la adresa securitatii Romaniei. Puscarie.

Ochii internationali sunt atintiti asupra Romaniei; interesele lor trebuie sa fie aparate, ambalate in conceptul de aparare a drepturilor si libertatilor omului, a principiilor europene.

Ora 19.04, aflu ca monica Macovei le-a transmis omologilor sai ca judecatorii Curtii Constitutionale vor fi arestati. Diversiune, propaganda fascista care au ca efect subminarea autoritatii statului roman.
Informatie vehiculata: Basescu ar demisiona maine in Parlament fortand Constitutia pentru a avea posibilitatea de a candida din nou pentru un mandat prezidential. Pentru a zadarnici planul USL, Traian Basescu ar putea demisiona. Pentru un bolnav de putere, nu cred ca acesta este motivul intrucat Constitutia nu permite acest lucru. Este o diversiune: Basescu va lupta pana la capat, nu va lasa scaunul, este mult prea atasat de el. I s-a lipit de fund precum slipul tanga de un manechin. Probabil ca o sa demisioneze asa cum a facut si acum ceva timp; va amintiti, „in cinci minute”.
Legea referendumului a fost modificata de catre Guvern: jumatate plus unu din populatia care se prezinta la vot va putea sa il demita pe presedintele tarii. Logica logica.
Razvan Ungureanu presteaza in Pta. Revolutiei. Ungureanu la raport basescian. Penibil; iar Vas in spate, femeia blonda (da, stiu, alta blonda), care spunea ca nu are incredere decat intr-un singur doctor, striga „Basescu”.

Cat despre MRU, un proaspat fost SRI-ist striga ca vor castiga alegerile in toamna. Furtunoasa trecea de la securitate la politica.

Mitingul PDL s-a terminat Mitingul de la Universitate continua.
Anunțuri

4 gânduri despre „Zilele de ieri, azi si maine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s