Important

Constitutia bate-o vina!

Obsesia este obsesie; diversiunea este diversiune; obsesia este diversiune la Basescu. Omul are si el un fix, mijloc de atac la USL. Caci pana acum, cu el la putere, la Cotroceni si la Guvern, lui Traian Basescu nu i-a pasat de punerea in practica a rezultatului referendumului trecut. Mai mult, s-a trezit astazi, in prag de suspendare (suspendarea lui) sa aduca in discutie „reorganizarea” Parlamentului si modificarea Constitutiei, subiecte cu care a fraierit data trecuta populatia.

Cum s-a suparat ca ministrul de Externe, Marga, nu a vrut sa o acrediteze la Roma pe „pupila” lui care nu stia cine este ministrul de externe in tara respectiva, Basescu a dat ordin la pupinbasistii sai, in frunte cu Mihai Razvan Ungureanu, sa se prezinte la mittingul din 5.7.2012, in Pta. Revolutiei ca sa apere democratia, Constitutia si statul de drept; ah!, si era sa uit, mai ales justitia care este pe punctul de a fi subjugata de noua putere – dictatura Ponta.

<Incetati!>, ar tipa Basescu la noi, viermii de asta iarna. Ce regret este ca nu sunt in capitala sa ma alatur din nou protestatarilor din Pta. Universitatii.

Ce mi-as mai dori? Un Gittenstein, ambasador american la Bucuresti, alunecand pe o coaja de banana, ca sa ma exprim plastic.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s