Important

Eu avertizez, tu avertizezi, el avertizeaza!

Basescu ameninta, puterea refuza sa cedeze. Basescu nu mai hahaie la sfarsitul discursului asa cum ne obisnuise. Acum aproximativ 20 de minute, Traian Basescu cerea raspicat, grav si nervos ca Victor Ponta, Crin Antonescu, Daniel Constantin, Kelemen Hunor si Gabriel Oprea sa inceteze in a mai ataca institutiile statului roman. „Tinta finala” este „punerea sub control a justitiei”, ne afirma Basenescu, aducand in discutie mineriada din 90, atacarea principiilor UE si responsabilitatea de care trebuie sa dam dovada. Si ca tacamul sa fie complet a precizat ferm ca toti politicienii sunt egali in fata justitiei. Stie el ce stie, doar le pregateste cateva dosarele.

Criza de nervi? Ii ia cineva jucariile? Aoleu! Saracutu, ce face el acum?! Acum cand in locul lui Blaga la Senat a fost ales democratic Crin Antonescu, cand a fost revocat Avocatul Poporului si cand hoata de Roberta Anastase este luata cu farasul de la Camera Deputatilor!

Traian Basescu avertizeaza, Crin Antonescu avertizeaza, Victor Ponta avertizeaza. Basescu ameninta, Antonescu si Ponta cer presedintelui Romaniei sa se limiteze la atributile functiei sale.

Lupta politica este departe de a se fi terminat. Pe picior de vacanta parlamentara, USL incepe procedura de suspendare a presedintelui Basescu. Asteptam cu nerabdare ziua referendumului.

Avertizez, insa, suntem cu ochii pe voi toti.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s