Important

Burete de sarma pentru nesimtire crasa

Punctul I: Daca nu stiati deja, joia aceasta va fi un mitting PDL in Pta Revolutiei, avand ca mesaj lupta impotrivei guvernarii dictatoriale ale cabinetului Ponta. Vai! PDL are grija de respectarea democratiei si vegheaza la mentinerea statului de drept in Romania. Pe cat de jenant pe atat de penibil si de enervant. Probabil ca respectarea democratiei inseamna la ei furtul voturilor din Parlament, incalcarea Constitutiei, desfiintarea spitalelor, taierea pensiilor (drept castigat), nerespectarea legilor, trecerea proiectelor de lege  prin asumarea raspunderii, subminarea economiei nationale si jefuirea bugetului de stat.

Punctul II: Seria „PLAGIATUL” continua: episodul „Andronescu”. Astazi, pentru Traian Basescu, oricine are diploma de doctorat si nu face parte din grupul sau intim a plagiat: Ponta a plagiat; Andronescu a plagiat; tu ai plagiat. In curand toti masteranzii si-au plagiat lucrarile. Uite cine vorbea, cel caruia nu ii trebuie masterat sau titlu de doctor pentru a isi face meseria; cel putin asa afirma Basescu. Pe de-o parte v-as aminti simularea profesionala de acum cativa ani in care Basescu a „intrat in gard cu nava”; pe de alta parte, putem spune ca Traienel se simte frustrat ca nu are si el o diploma acolo, chiar si plagiata. Personal cred  ca este o arma utilizata pentru a crea o diversiune, pentru a enerva USL-ul si pentru a-i submina actiunile. Nu cred ca Basescu are vreo frustrare educationala, tinand cont de „iubirea” pentru cultura si aversitatea fata de invatamant. Poate vin, totusi, dintr-o frustrare veche. Never mind.

Punctul III: Sintagma „cu buna credinta”. Cand ii aud pe cei de la PDL motivand actiunile propriii si pe cele ale presedintelui Romaniei prin sintagma „cu buna credinta” am nevoie de un mentos puternic si de o lamaie pentru a scapa de greata. Cat despre pdl-istul Spanu, care imi vorbeste acum la tv, i-as recomanda sa mai lase tupeul nesimtit de a „apara” Constitutia si democratia si de a afirma ca Basescu este un presedinte responsabil. Penibil. Si … gretos.

Conluzie: imi trebuie un burete de sarma pentru nesimtirea crasa cu care ne trateaza actuala opozitie pdl-ista.

P.S. am mancat totusi si doua felii de lamaie ca sa imi taie starea de greata produsa de lingaii dosului Marelui Sef al Tribului. Atentie, Base, sa nu te manance lupii de viu.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s