Important

Basescu face pe profu’

Chiar acum Basescu face o declaratie la Palatul Cotroceni si ne da lectii de democratie, de cunostinte de functionare a Uniunii Europene si de drept constitutional. Traian Basescu spune ca in Constitutie este specificat faptul ca Parlamentul European nu adopta declaratii. Problema presedintelui este ca nu a inteles ca Parlamentul nu a adoptat nimic astazi privind reprezentarea Romaniei la Bruxelles. Probabil ca a inteles informatia asa cum a inteles si evenimentul din Marea Britanie din care Basescu a conchis ca regina Angliei a sarbatorit 60 de ani de la mariajul sau si nu de la instalarea pe tron. Unite unde era profesorul! Profesorul care ne da lectii; el incultul care ne spune ca asa-zisii profesori si doctori de la televizor ar stii cum functioneaza UE daca ar citi. Penibil pentru un om care demonstreaza de fiecare data ca habar nu are sa isi faca treaba.

Iar afirmatia cum ca Ponta are nevoie de modificarea Constitutiei pentru a prelua atributile presedintelui este cu atat mai dezgustatoare cu cat el, Traian Basescu, a intrat peste responsabilitatile si atributile lui Boculet pe vremea cand acesta era … cine? … premierul Romaniei.

Cat despre „eu nu am incalcat niciodata Constitutia Romaniei” … deja imi vine sa vomit (scuzati-mi cuvantul).

Ce credeti ca zice Base acum? Ne citeste articole despre organizarea si functionarea uniunii Europene, despre diferenta dintre Consiliu European si consiliul Uniunii Europene … inutil si total neprofesionist. Presedintele unei tari nu face observatie, ci face declaratii nepartinitoare, aduce argumente atunci cand este cazul.

In fine, eu astept sa vad daca merge sau nu merge la Bruxelles. Base! zii odata ca ne plictisesti cu prostia si tupeul tau nesimtit.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s