Important

Violenta in scoli … o scurta mentiune

 

Pentru ca sunt aduse in atentia publicului cazuri diverse despre violenta in scoli, de la cea verbala la cea fizica, vroiam doar sa mentiones si faptul ca la baza acestei chestiuni se afla cu precadere educatia primita acasa. Mai degraba lipsa acesteia duce la producerea unor astfel de evenimente in institutiile de invatamant si, implicit, la o degradare a societatii. atfel spus, nu numai profesorii, politicienii si directorii de scoli si licee sunt vinovati, ci si parintii care nu isi educa odraslele.

Stiu ca o sa imi sariti in cap voi ipocritii care credeti ca scoala trebuie sa educe, insa educatia porneste de la primele luni de viata si continua pe tot parcursul acesteia. Si, pentru cei care sunt incapabili sa se autoeduce (autoeducatia este mult mai importanta de cat educatia), educatia din cei 6-7 ani de acasa este extrem de importanta. Cat despre abuzurile profesorilor, acestea nu trebuie tolerate sub nicio forma. Problema educatiei este mult prea complexa pentru a fi dezbatuta superficial. Am mai vorbit despre ea.

Asadar, parinti … mai educati-va odraslele. Cam greu, adevarat, cand nici voi nu sunteti educati, iar societatea, in ansamblul ei, propune modele precum Patapievici, Elena Basescu, Becali, traian Basescu, Funeriu, Monica Columbeanu, Oana Zavoreanu si multi altii.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s