Important

Magna Cum Laude pentru plagiat

 

Stiu, stiu, sunt in urma cu stirile, dar nu am avut cand sa scriu. Tare m-am amuzat insa cand am auzit ca procurorul general a plagiat in lucrarea sa de doctorat. Cu totii stim ca se plagiaza non-stop mai ales in invatamantul universitar. Exemple de profesori „inalti” cu astfel de lucrari si chiar carti plagiate cunosc si eu. Sunt aceia de la care nu ai ce sa inveti. Iar plagiatul nu trebuie sa se inteleaga ca nu trebuie sau nu poti sa iei idei, pasaje sau analize de la alti autori, ci ca trebuie, din respect pentru prostul ala de le gandeste, sa ii spui numele si lucrarea. Daca tu, ala de copiaza, deci care nu este in stare sa faca o analiza proprie, vrei sa nu ai probleme diverse legate de lucrarea ta, cel mai bine este sa citezi sursele. Asa demonstrezi si ca stii sa scrii o lucrare la nivel universitar.

Cat o priveste pe Kodruta (n.m. procurorul general) acum stiu de ce a ajuns unde este: pentru ca este la fel cu  … cu … cu ala de ii era frica sa isi arate diploma de BAC … aaa … Funeriu!

Mda, sunt toti o apa si un pamant.Dar sa nu fim rai, cine stie, poate doi oameni au scris exact aceleasi fraze; telepatie, ce mai!

P.S. Pentru dovezi adresati-va Grupului de Investigatii Politice (GIP) care a depus documentele necesare la Ministerul Justitiei, la CSM si la Consiliul de Atestare a Titlurilor Universitare.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s