Important

Ai ceva de ascuns?

Cum sunt multi giboni in tara aceasta care au creierul cat gaina, nici nu ma mira faptul ca niciun intelectual nu urla cand aude ca proiectul legii privind pastrarea obligatorie a datelor de trafic de telefonie si de internet timp de un an pentru furnizorii de telefonie fixă si mobila, precum si pentru cei de internet, a trecut de Comisia juridica a Camerei Deputatilor – unde altundeva decat pe la hoata de Anastase. Stiti voi, faimoasa lege „big brother” prin care „se urmareste reglementarea la nivel national a obligatiei furnizorilor de retele si servicii publice de comunicatii electornice destinate publicului de a retine anumite date pentru punerea la dispozitia organelor competente pentru utilizarea lor in activitatile de prevenire, cercetare si descoperire si urmarire a infractiunilor grave”, dupa cum a precizat cu importanta Cionca Arghir de la … PDL. Ma intreb cu dreptul la viata si proprietate privata ce s-a intamplat? Sau cu cel la intimitate? Dar cu prezumtia de nevinovatie?

Cat despre controlul poporului pentru popor si in interesul poporului, aceasta ma lasa rece; nu este decat un mijloc, practicat in trecut, legalizat in prezent, prin care se vor duce lupte politice, prin care se vor face presiuni si intimidari.

Cat despre gibonii sau gorilele fara creier care spun ca „Ce, ma, ai ceva de ascuns?” le sugerez sa isi puna toata viata pe net si sa nu decida ei pentru toata lumea. Voi, maimutelor, v-ar conveni sa stie „ei” pe unde umblati, cu cine, ce faceti si cum faceti?

Cica doar ce scrie aici se va retine:

„Furnizorii de telefonie fixă, mobilă şi internet sunt obligaţi să stocheze timp de un an toate datele legate de convorbirile telefonice şi schimbul de e-mail-uri, cu excepţia conţinutului corespondenţei electronice sau al convorbirii telefonice. În cazul reţelelor de telefonie fixă şi mobilă trebuie să se reţină numărul celui care formează, numărul destinatarului, numărul celui spre care a fost redirecţionat apelul, precum şi numele acestora”, precizează textul legii.

„În cazul serviciilor de internet, se vor reţine utilizatorul, serviciul de telefonie folosit, numărul de telefon al apelantului şi al destinatarului, numele şi adresa abonaţilor, identitatea echipamentului folosit”, se arată în textul adoptat.” (adevarul.ro).

Cine ii impiedica sa mearga mai departe? Si cine ii crede? Pasul odata facut nu mai este cale de intoarcere.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s