Important

Tara pute de nesimtiti

Cum am deschis ieri televizorul, cum m-a izbit izul de nesimtire al puterii: nu numai  ca tara geme de tupeisti precum prefectul de Timis, deputatul Alin Popoviciu si soferul acestuia, care depasesc si incalca o groaza de reguli de circulatie, dar mai apare si nesimtirea cu „legalitatea” folosirii datelor personale – o magarie, o incalcare grava a dreptului la intimitate; dar ce vorbesc eu aici, care drepturi? Cine a spus ca America este tara tuturor posibilitatilor, insa Romania este tara in care se intampla orice, a avut dreptate. orice este posibil in statul superb in care, in curand, vom plati taxe pe aer.

Si, daca nu era de ajuns, directorul Ocnei de sare de la Praid da vina pe cei 200 de oameni pe care i-a blocat zilele trecute timp de o ora pentru ca majestatea sa, Ungureanu nu trebuia deranjat de la vizita sa din aceiasi zi. Nu cumva sa credeti ca primul – ministru a dat vreo declaratie in acest sens. Culmea nesimtirii? Sa fie amendati cei care au sunat la 112 pentru ca nu puteau iesi din salina. Ce atata panica? Ce daca un copil sta la tratament mai mult decat i-a prescris medicul? Fir’ar sa fie! Cand o sa inteleaga poporul asta ca el nu conteaza nici cat Neghinita.

P.S. 200 de oameni sechestrati in salina – sa vina Steven Seagal sa ii salveze! Degeaba, ar pierde lupta cu autoritatile romane.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s