Important

Wulff – Basescu: 0 – 1

Dintr-o alta perspectiva, putem afirma ca scorul comparatiei dintre presedintele Traian Basescu, reprezentand Romania si Christian Wulff, reprezentand Germania, este 1 -0 pentru Basescu! Seful Romanicii nu numai ca inca mai este seful statului roman, dar si face tot ce ii pofteste inimioara fara vreo repercursiune. Se spune ca orice cauza are si un efect. In cazul de fata, efectele sunt numai pozitive pentru Traienel, marinarul care a vandut flota.

In orice caz, la noi nu se intampla nimic din punct de vedere legal atunci cand nu ai imunitate politica, daramite acum cand aceasta te protejeaza de orice, in fine, mai putin de raceli.

In fond si definitiv, de ce si-ar da Basescu demisia? O duce bine si, pe principiul ce functioneaza bine nu trebuie schimbat, Basescu nu are de ce sa isi taie singur craca de sub picioare.

Nu se pune problema sa urmeze exemplul lui Wolfe pentru ca in Romania nu functioneaza institutiile independent precum in Germania, procurorii romani nu isi permit sa miste in front, mai mult ar pupa puterea ori de cate ori ar putea, iar cetatenii taxeaza aproape orice abatere de la lege si de la morala.

Asadar, Romania – Germania, scor 1-0 … din pacate.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s