Important

Aplaudacii basescieni

Daca va intrebati care sunt motivele pentru care nu merge nimic in tara aceasta, iata unul dintre ele: aplaudacii basescieni. Cine sunt aplaudacii basescieni? Sunt acei oameni care cred tot ceea ce le zic Basescu si oamenii sai, care vorbesc si gandesc la fel (asta daca gandesc, pentru ca la ce scot pe gura te intrebi daca au procesat informatia asimilata), care sustin puternic actuala putere, care ii ataca pe toti cei care nu ii sustin si care critica PDL-ul si pe Basescu, care ii blameaza pe oamenii care protesteaza si care nu cred ca este imposibil sa nu iti gasesti de munca.

Aplaudacii basescieni sunt acele specimene care au un tupeu nesimtit in raport cu cei mai saraci decat ei, dar si cu cei care, traind mai bine decat aplaudacii, nu sustin puterea actuala.

Aplaudacii basescieni sustin ca oamenii au ramas inzapeziti din vina lor, ca nu este lipsa de personal in spitale, ca sunt prea multi asistati sociali (desi unii se incadreaza si ei in aceasta categorie), ca Udrea a promovat bine turismul romanesc (se vede in statistici cati turisti au venit anii acestia), ca s-au facut investitii (ei nu vad mai departe de declaratiile oficiale, cum sa inteleaga ei cu creierasul lor mic si nefolosit, desi se cred oameni cu scoli inalte, irosirea facuta cu bani publici: terenuri de sport in panta, sali de sport in sate, astazi izolate din cauza zapezilor, centre balneare prost facute, partii la altitudini joase reducand posibilitatea de a scoate bani din cauza zapezii care nu rezista la altitudini mici, telegondole care in ziua inaugurarii se strica si multe altele).

Aplaudacii basescieni sustin ca Romania este pe crestere economica si ca romanii o duc mai bine decat grecii (cu doar 4 milioane de salariati la o populatie de aprox. 20 de milioane, ce pot sa spun, este intr-adevar bine pentru economia unei tari), ca nu are ce sa faca guvernul pe timp de recesiune (cel putin nu mai mult decat a facut).

Aplaudacii basescieni sunt cei care nu vad vina autoritatilor in cauza celor peste 60 de morti din ultimele doua saptamani.

Da, aplaudacii basescieni sunt cei care nu ii inteleg pe cei care urasc puterea si i se impotrivesc, ba, mai mult, pupa in fund puterea si mai ales pe Traian Basescu pe care il considera un bun presedinte, dar care nu este lasat sa reformeze tara.

Da, aplaudacii basescieni se cred mai buni decat ceilalti si inghit pe nemestecate orice li se ofera de oficialii de la guvernare. Ei vad corecte si juste masurile de austeritate (care nu sunt masuri anti-criza!) si afirma cu tarie ca Boc este un premier care a avut curaj si ca acesta este motivul  pentru care nu il plac cetatenii.

O prostie daca ma intrebati pe mine. Nu trebuie sa da in extreme. Trebuie insa sa fii prost ca noaptea sa vezi numai bine la o putere care are grave lipsuri (comunicationale, profesionale, morale, penale). Ma intreb ce cred acesti aplaudaci despre furtul Robertei Anastase la legea pensiilor; probabil ca o sa spuna ca numaratoarea a fost corecta, ca presa a folosit pixelul albastru impotria salvatorilor nostri.

Concluzia este clara: pentru ca acesti aplaudaci sustin puterea si pentru ca multi dintre noi ramanem indiferenti sinu votam, chiar si intre doua rele, tara va colapsa si cetatenilor le va fi si mai rau.

Este mult de spus despre aplaudacii basescieni si impactul lor in societate; de la ACTA la jaful tarii in energie, aur, petrol, licitatii, transporturi si multe alte aspecte.

Un lucru il afirm cu tarie: vreau sa se arda grav toti care inca mai sustin o putere ilegitima, nedemocratica, hoata si tradatoare.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s