Important

Tupeu, frate, ce tupeu.

Pentru ca ieri nu am mai avut chef sa aud despre declaratiile frumoase ale PDL-istilor am amanat deschiderea televizorului. Dar, asteptandu-ma la ce este mai rau nu m-au surprins nici declaratiile noului premier pupincurist, Ungureanu, si nici atitudinea sa de tupeu nesimtit puturos, scuzati-mi epitetele. Dar, de ce sa fiu rea, sa puna mana pe lopata batranii de 80 de ani si sa isi curete casele de sub nameti, acesti asistati sociali, acesti puturosi. Nu-i asa?! Ca este putina zapada, doar presa exagereaza si totul este minunat in tara. Ei nu au stiut de zapazile abundente, ANM-ul este de vina, iar, potrivit lui Boagiu, nu ne putem pune cu nametii de 3 metri.

Cu vremea nu te pui: de ce nu ti-ai facut provizii, de ce nu ai dat cu lopata si, in fond si definitiv, de ce nu ai vorbit cu vremea; o negociere asa, fata in fata, poate nu viscolea atat.

Ce sa te mai miri ca la Intorsura Buzauliu si chiar si la Lehliu sunt ravagii si ca in tara au murit peste 50 de oameni cand in insasi capitala europeana Bucuresti, acum doua saptamani, nu se putea circula in conditii normale, iar despre iesirea si intrarea in orasul principal al Romaniei, nu se mai punea problema. Penibil? Nu, nu este penibil, se cheama nepasare, nesimtire, incompetenta, rau-vointa.

<Nu mai mor astia odata care nu dau taxe pe care sa le furam?> Aceasta este intrebarea pe care si-o pun criminalii de la putere, in speranta ca or tacea prostii astia puturosi din Piata Universitatii si din mai toate orasele din Romania.

Cat despre Ungureanu, sper sa isi rupa gatul … din cauza ghetusului, sa nu ma intelegeti gresit. As vrea ca ciuma bubonica sa le fie la fel de contagioasa precum tupeul, nesimtirea, indiferenta si incompetenta care se raspandesc pe calea aerului in randul lor.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s