Important

Exemplu de tupeu nesimtit

Momentan este neimportant sa vorbim despre premierul desemnat, Mihai Razvan Ungureanu, si despre lupta din PDL pentru portofoliile din Guvern. Ceea ce m-a enervat astazi a fost acum mai bine de jumatate de ora cand la emisiunea Alessandrei Stoicescu, Péter Eckstein-Kovács a ras crizat cand sindicalistul Marius Nistor vorbea despre zecile de oameni care ies in strada si protesteaza si ii spunea ca ideea „alegerilor anticipate” nu este una „fasaita” dupa cum s-a exprimat politicianul maghiar, pupincurist basescian de altfel.

Daca tot rade ca nesimtitul eu ii propun lui Péter Eckstein-Kovács sa vina in Piata Universitatii sa rada, sa vedem daca mai are tupeu acolo. Si cu aceasta ocazie lasa ca ii stergem noi de pe fata rasul ala tamp, sfidator si nesimtit.

Pentru ca este o discriminare in parlamentul Romaniei la nivelul reprezentarii minoritatilor eu propun ca ungurii sa nu mai aiba partid sau uniune separata chiar daca reprezinta 5% din totatul popualtiei din aceasta tara, si sa intre si ei frumusel la minoritati acolo unde le este locul. In varianta cea mai buna, UDMR ar disparea din Guvern si din Parlament si, implicit, din viata politica romaneasca.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s