Important

Un fulg, doi fulgi, un „pic” de zapada cat tara sa nu se mai vada.

Dupa ce INM a anuntat cod galben pentru viscol si zapada si cod portocaliu pentru temperaturi scazute, a iesit „Branconierul” unu al tarisoarei si a facut o declaratie, de care ? ati gicit … soc! Ca sa nu intre lumea in panica si, bineinteles, in spiritul obligatiei de a informa cetatenii statului, Traian Igas, ministrul Afacerilor Interne, a anuntat astazi ca va veni o perioada geroasa si plina de zapada ca in ’54 si intreaga Romanie va fi blocata. in consecinta, trebuie sa ne aprovizionam intrucat vom pierde legatura cu lumea pentru cel putin o luna pana vom putea scoate capul de sub nameti.

Penibil. Penibil pentru un ministru care nu a fost in stare sa gestioneze perioada de viscol care tocmai a trecut si care a scos masinile de gunoi ca sa curete drumurile nationale si autostrazile, alea cate sunt. Penibil si riscul inzapezirii unei tari la doar cod galben de viscol. Probabil ca japonezii ar dansa pe o asemenea vreme daca ar fi la ei.

Asadar, un fulg, doi fulgi, un milion de fulgi. Minus 5, minus 10, minus 25 de grade. 20 Km vant/ora, 40 km vant/ora, 60 km vant/ora. Gata! Romania este sub zapada.srl. Penibila incompetenta, penibila indiferenta. Penibili politicienii PDL-isti. Penibil Traian Igas, penibila Anca Boagiu cand a spus ca trebuie sa circulam cu cauciucuri care au un set de cuie; penibil, penibil, penibil.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s