Important

USL si greva parlamentara

Incepand de astazi, Uniunea Social-Liberala a intrat oficial in greva parlamentara, ca raspuns la atitutudinea si deciziile actualei puteri. Din punct de vedere tehnic, aceasta actiune a USL nu va duce la alegeri anticipate; gestul celor trei partide din opozitie, PSD, PNL si PC, are loc in contextul in care Parlamentul Romaniei nu mai functioneaza democratic, iar Camera Deputatilor este condusa de Roberta Anastase, o hoata neanchetata, desi probele sunt clare si la indemana oricui.

Din punct de vedere politic, actiunea USL are efecte benefice asupra imaginii uniunii. Daca la aceasta se adauga initierea dialogului din Parlamentul European, cateva puncte sunt castigate. Insa ramane de vazut daca decizia USL va fi una constructiva sau va ramane indiferenta puterii care, de altfel, tipa ca daca parlamentarii USL nu lucreaza atunci nu vor primi banii pentru diurna si transport. Toate bine si frumoase, insa propun sa nu primeasca nici banii pentru diurna, ncii banii pentru transport, nici salariu, nici masini de lux parlamentarii puterii, de la PDl la UDMR si UNPR pentru ca, pe langa faptul ca dorm, navigheaza pe facebook si pe alte site-uri irelevante, ingroapa si tara, numara aiurea voturile si isi bat joc de cei care ii platesc.

Cat despre UDMR, propun sa se desfiinteze; ce este aia Uniune sau partid constituit pe criterii etnice? De ce nu isi fac si nemtii, si tiganii, si musulmanii partid? De ce mai exista grupul minoritatilor? Si de ce UDMR sa aiba grupul lor, ei nu sunt minoritate in tara aceasta?

Deci, sa dispara UDMR, dar si partidul ilegal UNPR.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s