Important

USL la PE

Cele mai importante puncte din declaratiile liderilor USL care discuta si in prezent in Parlamentul European sunt: 14 legi esentiale trecute in Parlamentul Romaniei prin asumarea de raspundere a guvernului roman; amanarea legilor locale care trebuiau sa aiba loc in iunie, data alegerilor parlamentare care nu este setata si stiuta inca, clientela politica tot mai bogata; nerespectarea Constitutiei romane si ignorarea protestelor din strada.

S-a vorbit despre statul iresponsabil, despre sustinerea actualei puteri a ideii conform careia statul roman nu are nicio obligatie fata de cetatenii sai; totodata, s-a atras atentia despre dialogul selectiv cu societatea civila recunoscuta si acceptata de putere.

Discutia a fost complexa, puternic argumantata, s-a tras un semnal de alarma, iar la afirmatia liderului PNL, Crin Antonescu,cum ca Romania nu este Belarus si nici Rusia, s-a aplaudat.

Din punct de vedere politic, mesajul opozitiei din Romania a descris mult mai bine situatia din statul roman, cu ce se confrunta el si in ce conditii se dezvolta democratia din Romania care, pe buna dreptate, a fost suspendata.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s