Important

Rusine, rusine, nu mai puteti d-atata bine!

Rusine Boc pentru minciunile pe care le-ai spus astazi in Parlamentul Romaniei: haosul pe care l-ar crea alegerile anticipate, cererea opozitiei catre Uniunea Europeana de a bloca fondurile pentru tarisoara noastra bolnava, masurile de austeritate care au „salvat” Romanica si au indepartat-o de la colapsul crizei economice mondiale si multe altele.

Rusine Boc si Udrea pentru ca ne vorbiti noua despre responsabilitate si moralitate cand ati furat voturi in Parlament, cand acoperiti infractori precum Roberta Anastase, cand v-ati angajat raspunderea de cinci ori pentru legi importante si vitale pentru populatie cand acestea trebuiau adoptate in Parlamentul Romaniei. Rusine ca nu va dati demisia si ca incercati sa subminati semnificatia protestelor din Piata Unievrsitatii, cum ca oamenii s-au saturat de intreaga clasa politica si ca striga si „Jos Ponta”, „Jos Antonescu” nu numai „Jos Basescu” si „Jos Guvernul”. De fapt, este o diversiune securista injositoare, o nesimtire dusa la extreme, un tupeu scarbos de care ne-am saturat, noi cei care iesim in strada sa ne ecrem, in definitiv, drepturile noastre, drepturi pe care ni le-ati luat, pe care ni le-ati furat.

Rusine Boc pentru ca ne minti spunand ca Romania este pe crestere, cand sute de oameni, tineri si batrani, nu isi mnai gasesc de munca.

Rusine ca ne considerati prosti cand noi ne dam seama ca vreti sa ne prostiti cu demiterea lui Baconschi si cu faptul ca empatizati cu noi.

Rusine Udrea pentru ca afirmi ca intelegi prin ce greuitati trece poporul roman cand tu te lafai in bani, dovada stand posetele, gentile si pantofii de sute de mii de euro, in conditiile in care sotul tau face afaceri cu statul. Rusine!

Rusine, rusine, nu mai puteti d-atata bine. Si de atata bine nu vreti voi, senatori si deputati PDL-isti, UDMR-isti si UNPR-isti, sa va dati demisia. De atata bine voi, guvernanti, nu vreti sa faceti alegeri anticipate si sa respectati cererile romanilor. Nu numai ca a voastra comunicare este jalnica, patetica, nesimtita si neprofesionista, dar si atitudinea voastra ramane sfidatoare prin mintirea pe fata a oamenilor cum ca Romania sta mai bine decat alte tari. Unde este liebrtatea, unde este democratia, unde este increderea sociala si politica a populatiei, unde sunt efectele masurilor anti-criza luate cu mai bine de un an si jumatate in urma? Unde sunt toate acestea? Ca nu le vedem, nu le simtim. Pentru noi este din ce in ce mai rau si pentru voi, culmea, este mai bine. Spuneti-ne cine se imbogateste pe timp de criza? Nu este ccriza pentru toata lumea? Se pare ca nu.

Ma bucura faptul ca o parte dintre oamenii au incetat sa mai fie „apludacii” din bancurile din Epoca de Aur. Ma bucur ca se tipa, ca se scandeaza, ca se protesteaza. Pentru acestea dovedesc un lucru esential: ca trebuie sa luptam pentru ce este al nostru. Si acestea transmit un mesaj clar: <Existam>.

P.S. Mesaj catre autoritatile romane: arestati hoata!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s