Important

Spitale? La ce bun?

Marii nostrii conducatori s-au gandit ei peste noapte ca tara nu mai are nevoie de spitale si ca, fiind pre multe, sa mai fie reduse. Putand pleca la tratamente in afara (desi daca ai un atac de cord sau un accident pana ajungi la aeroport s-ar putea sa iti para rau ca a dat necazul peste tine) inteleptii poiticieni romani de la guvernare au taiat de tot legatura dintre bolnav si ajutorul medical si au creat un haos greu reparabil ulterior intr-un sistem deja nevrotic. Ramane, asadar, sa desfiintam de tot institutiile medicale si sa stergem de pe harta Romania pentru ca un popor nu are cum sa existe ca natiune intr-un loc geografic lipsit de polul medical.

Dar nu-i nimic; romanul o sa stea linistit la el acasa, prea preocupat sa supravietuiasca (exceptie facand romanii care s-au imbogatit prin metode mai mult sau mai putin „curate”) uitand insa cum sa faca acest lucru.

Ce este de facut? Unul de-ar fi impuscat si drumul este deschis. Si ar mai fi ceva: un pic de nationalism nu ar strica deloc.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s